Kinderopvang

Kindcentrum De Veldkei biedt naast basisonderwijs ook een breed pakket aan kinderopvang.
De kinderopvang bestaat uit kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.
We werken binnen ons kindcentrum intensief samen om opvang en onderwijs optimaal vorm te geven en op elkaar af te stemmen.

Kinderdagopvang

Uw kind speelt lekker veel buiten en dat kan prima bij kinderdagverblijf De Veldkei. Er is een veilige en ruimte buitenruimte waar uw kind heerlijk zijn energie kwijt kan. Maar ook binnen zijn er heerlijke en uitdagende speelplekken die uitnodigen tot spel en beweging. Voor uw kind is er dus volop gelegenheid om zich met elkaar of alleen te vermaken!

Kinderdagverblijf_

Peuteropvang

Plateau Peuteropvang is speciaal voor kinderen van 2 tot 3 jaar ontwikkeld en bieden wij op al onze kindcentra aan. Het mooie hieraan is dat het goed vergelijkbaar is met het peuterspeelzaalwerk, dat per 1 januari 2018 overgaat naar de onderwijsbesturen. De peuters komen 2 dagdelen per week bij ons in vaste groepen bij elkaar. De kinderen spelen, leren en ontwikkelen in een veilige omgeving. Als er gebruik gemaakt wordt van het zogenaamde VVE-aanbod kunnen de kinderen zelfs nog 2 extra dagdelen komen. Plateau Peuteropvang kan zelfs uitgebreid worden met extra uren kinderdagopvang om het aanbod voor iedereen passend te maken.

Buitenschoolse opvang

Op de buitenschoolse opvang bieden wij opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Voorop staat dat de buitenschoolse opvang vrije tijd is na school. Uw kind beslist zelf wat het wil doen.

Na school drinken en eten we eerst gezellig samen aan de tafel. Volop gelegenheid om over de schooldag te vertellen of bij te kletsen met vriendjes en vriendinnetjes. Een gezellige club!

Iedere middag organiseren we leuke activiteiten voor uw kind. Buiten een potje voetballen? Koekjes bakken? Schilderen? Er is genoeg aanbod. En natuurlijk even “niets doen” en gewoon lekker “loungen” op de buitenschoolse opvang kan natuurlijk ook. Buitenschoolse opvang is tenslotte ontspanning!

Buitenschoolse opvang

Toto