Groep 1A

Juf Carla en juf Mathilde zijn dit jaar de leerkrachten van groep 1A.

juf Carla

juf Mathilde

Wij zijn groep 1A. Wij zijn met 16 meisjes en 11 jongens in onze groep. Onze juffen heten juf Carla en juf Mathilde.

Wij vinden het fijn om naar school te gaan want spelenderwijs leren wij heel erg veel. Zo doen we elke dag, op verschillende manieren, reken- en taalactiviteiten/spelletjes. We leren letters en getallen en alles wat daarbij hoort! Ook zingen, dansen en lachen we veel en hebben gevoel voor humor.

Onze juffen vinden het heel erg belangrijk dat we ons goed en veilig voelen op school. Daarom is er ook veel speeltijd, zowel binnen als buiten. Ook als het kouder wordt kleden we ons goed aan en gaan we vitamientjes happen. Spelend leren we hoe we met elkaar om moeten gaan en zelf oplossingen bedenken. Maar ook om sorry te zeggen als er toch eens iets misgaat.

We leren dat we veel dingen zelf moeten doen. En een eigen “ik” te worden omdat we gelukkig allemaal verschillend zijn.

Wat is er te doen in Groep 1?

jun
do
Veldkeishow groep 1b
jun 29 @ 14:30 – 16:00

Voorstelling voor de ouders/verzorgers groep 1b: 13.15 uur.

jul
do
Veldkeishow groep 7
jul 6 @ 12:00 – 14:00

Voorstelling voor de ouders/verzorgers groep 7: 13.15 uur.
Oudergesprekken
jul 6 @ 14:30 – 20:30
jul
di
Veldkeishow groep 4
jul 11 @ 12:30 – 14:00

Voorstelling voor de ouders/verzorgers groep 4: 13.15 uur.