NIEUWS: ASKA wordt Plateau Kinderopvang

Met ingang van aanstaande maandag (8 mei 2017) gaat ASKA verder als Plateau Kinderopvang. Vanaf 2013 heeft Plateau al een nauwe samenwerking met ASKA en dat is zichtbaar op de openbare basisscholen in Assen. In de afgelopen jaren is gezamenlijk een doorgaande leerlijn ontwikkeld waarin kinderen van 0-13jr opvang en onderwijs krijgen. Dit is gerealiseerd op de Alles-in-1-scholen in Peelo, Marsdijk en Kloosterveen. Om klaar te zijn voor de toekomst, waar het aanbieden van onderwijs, opvang en vrije tijd vanuit één doorgaande leerlijn gemeengoed wordt, gaat ASKA verder als Plateau Kinderopvang. Voor ouders en kinderen zullen geen grote wijzigingen plaatsvinden. Alle locaties in Assen, waaronder alle zelfstandige locaties, gaan over naar Plateau Kinderopvang. De kinderen worden op dezelfde locaties en door dezelfde leidsters opgevangen. Voor vragen kunt u terecht bij de schooldirecteur of bij de leidsters van de kinderopvang.
Zie voor meer informatie ook: www.plateau-assen.nl.