Schoolfeest 29 mei 2015

Op 29 mei hebben we van 15.00 tot 19.00 uur ons jaarlijkse schoolfeest gehouden. Een feest met veel verschillende activiteiten. Er was een markt met o.a. door kinderen gemaakte spulletjes. Je kon geschminkt worden, je nagels konden worden gelakt en er waren verschillende kramen waar je lekker dingen kon kopen. Veel kinderen hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een voorstelling te verzorgen in de hal van onze school. In de hal trad ook Popkoor Assen op. Ook was er een tombola met veel leuke prijzen. Buiten reden de trikes van de CS Riders en kon je een woodcarver in actie zien.

Het was een erg gezellig en geslaagd feest. We willen iedereen die er voor gezorgd heeft dat ons feest een succes werd hier hartelijk voor bedanken!

1 2 3 46 5

Kijk voor meer foto’s op de facebook pagina van onze school. U komt bij het album van het schoolfeest door op onderstaande link te klikken.